Chambres d'hotes Bed and breakfast Bed and breakfast le Grand Jardin in de Provence Facebook

About us RobertMijn naam is Nataly en ik heb 12 jaar horeca-ervaring, inclusief het 7 jaar runnen van Bed & Breakfast “Le Grand Jardin” in Frankrijk met mijn overleden man Robert. Ik heb altijd een grote passie gehad voor het verzorgen van mensen, en daarom heb ik na Robert’s overlijden besloten om door te gaan. Zonder mijn team en familie had ik dit nooit gered en ben daarom ook heel dankbaar voor hun inzet.

Bij deze een speciaal bedankje aan Frederique, Anna, Danny, Chris, Ronaldo, Sonja, Maja, Juana, Angela, Joyce, Mariane, Henk, Maurice, Gladis en Jeroen.

In 2017 ben ik samen met nieuwe partner een Bed & Breakfast in Amsterdam begonnen. Amsterdam is de stad die mijn hart gestolen heeft en waar Robert is geboren, vandaar was het ook een makkelijke keuze waar de volgende Bed & Breakfast moest komen.

Door een gelukkige speling van het lot ben ik Maurice tegengekomen, en we houden nu de herinnering aan Rob in leven door zowel Le Grand Jardin en Keizershouse Amsterdam uit te baten.

We kunnen u garanderen dat u zich thuis zult voelen tijdens uw bezoek aan Le Grand Jardin. We stellen alles in het werk om u een positieve ervaring te geven.

Le Grand Jardin B&B in Provence - 84190 Lafare - tel : +33 (0)490 62 97 93 / mob : +31 (0)634 22 33 13 - info@legrandjardin-provence.com