Chambres d'hotes Bed and breakfast Bed and breakfast le Grand Jardin in de Provence Facebook
Facebook
Volg ons !

Le Grand Jardin is een Bed&Breakfast in Lafare, in de buurt van Beaume-de-Venise, gelegen in een bergachtig gebied met als bonus wijngaarden en zicht op de Dentelles de Montmirail. We zijn slechts 25 km van Avignon gelegen, aan de voet van de Mont Ventoux.

 

Bed & Breakfast Le Grand Jardin is een villa op het platteland, met kleine, gezellige slaapkamers in de tuin. Iedere suite heeft een eigen design en stijl. Hoewel ze allemaal een andere persoonlijkheid hebben, zijn alle kamers voorzien van een eigen entree, comfortabele bedden en vers beddengoed om je een goede nachtrust te bezorgen. Alle slaapkamers kijken uit over de wijngaarden en sommige hebben daarbij nog het voordeel van een privéterras.

Locatie / Provence

Er is zoveel te doen in de omgeving. Lafare ligt in een rustig en mooi gebied, met gezellige dorpen als Beaume-de-Venise, Vacqueyras, Luberon, Gigondas en aantrekkelijke historische steden als Avignon, Orange, Vaison-la-Romaine, Carpentras, Nimes en Le Pont du Gard. Het dorp is een prettige plek midden in de Dentelles de Montmirail, en dicht bij de Mont Ventoux.

De Dentelles de Montmirail

Met zijn ruige vormen in een mediterraan landschap vormt dit gebergte een ideale plek voor veel hike-routes. Het is ook een geweldige plek om te fietsen, te wandelen, te klimmen of gewoon lekker te eten en te ontspannen, zonder de uitstekende lokale wijnen te vergeten. Dit is een ideaal vakantiegebied.

Le Grand Jardin is de perfecte B&B plek om te ontsnappen.

tripadvisor
Sawdays
tripadvisor
Voortreffelijk Service Onderscheiding
2017
Le Grand Jardin
Presented by Gohotels.com

Le Grand Jardin B&B in Provence - 84190 Lafare - tel : +33 (0)490 62 97 93 / mob : +31 (0)634 22 33 13 - info@legrandjardin-provence.com